default-logo
Hogeweg 21 - 1098 BW Amsterdam
020-3623623 - info@tandartsbrinkman.nl

Behandelingen

We zijn een allround tandartspraktijk. Dat wil zeggen dat u voor alle veel voorkomende tandheelkundige behandelingen bij ons terecht kunt. We hebben een ruime ervaring met het vervaardigen van kronen, bruggen en protheses op implantaten. Eén van de tandartsen (Benner Brinkman) heeft zich bekwaamd in orthodontische behandelingen (beugels).

Het is voor ons een uitdaging om bij zowel kinderen als oudere patiënten en angstige patiënten goede resultaten te behalen. We beschikken over de modernste apparatuur.

Graag zien we u regelmatig voor een periodieke controle. Tijdens dit bezoek nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door, zodat uw gebit en mond gezond blijven. Indien nodig ondernemen we actie om de mondhygiëne te verbeteren.

Indien er problemen in uw gebit worden geconstateerd, bespreekt de tandarts met u of extra behandeling nodig is. Ook vertelt de tandarts u over:
• de te verwachten resultaten
• de risico’s van een behandeling
• het aantal behandelingen
• en de duur van de behandelingen
• de kosten van de behandelin, zeker als die hoger zijn dan 250,-

Kleine ingrepen bespreken we direct met u en de behandeling volgt, indien nodig, op korte termijn. U kunt daarbij denken aan een eenvoudige gebitsreiniging of het plaatsen van een vulling. Bij uitgebreide behandelingen informeren wij u over de kosten. Desgewenst kan het behandelplan met de bijbehorende kosten schriftelijk worden vastgelegd.

Bijzondere behandelingen:
We kunnen u doorverwijzen naar één van onze verwijspraktijken.